Stateam si ma gandeam ca in ultima vreme sunt un pic obsedată de un milion de proiecte insa ori le incep si nu le mai termin, ori...le aman pentru cand voi avea timp. Nu stiu exact la ce ma refer cand imi spun "cand voi avea timp", poate pentru vremea cand voi iesi la pensie:)), daca voi iesi cu vremurile astea. Asa ca m-am hotarat sa ma apuc si sa finalizez un proiect cat de mic. Aveam in minte un proiect de decorare cu tehnica servetelului asa ca, azi mi-am luat inima in dinti si am facut primi pasi. Am decorat niste banale cutii (blanck-uri) de bijuterii cu aceasta tehnica si mi-a placut tare mult ce a iesit, asa ca mi-am propus sa merg mai departe cu aceasta tehnica si de ce nu, in viitor, sa trec la un alt nivel...

joi, 24 ianuarie 2013

Bratara - Jasp

In antichitate a fost una dintre pietrele cele mei raspandite si apreciate, tocmai de aceea poarte si numele de Mata Tuturor Pietrelor. Pentru evrei are o semnificatie deosebita, acestia considerand ca este una dintre pietrele de temelie ale Ierusalimului. Se credea ca trimite energiile negative inapoi la sursa care le-a declansat (a fost astfel folosit intens pentru intoarcerea farmecelor) si protejeaza impotriva muscaturilor de paianjen si de sarpe. In secolul al IV-lea amerindienii credeau ca aceasta piatra poate aduce ploaia. In trecut a fost folosita ca piatra de vindecare impotriva cosmarurilor si a epilepsiei.


 
Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Scorpion, Sagetator (orice varietate), Berbec (jasp rosu), Leu (jasp cu model).

TALISMAN NOROCOS: al Berbecului

Pret: 10 roni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu