Stateam si ma gandeam ca in ultima vreme sunt un pic obsedată de un milion de proiecte insa ori le incep si nu le mai termin, ori...le aman pentru cand voi avea timp. Nu stiu exact la ce ma refer cand imi spun "cand voi avea timp", poate pentru vremea cand voi iesi la pensie:)), daca voi iesi cu vremurile astea. Asa ca m-am hotarat sa ma apuc si sa finalizez un proiect cat de mic. Aveam in minte un proiect de decorare cu tehnica servetelului asa ca, azi mi-am luat inima in dinti si am facut primi pasi. Am decorat niste banale cutii (blanck-uri) de bijuterii cu aceasta tehnica si mi-a placut tare mult ce a iesit, asa ca mi-am propus sa merg mai departe cu aceasta tehnica si de ce nu, in viitor, sa trec la un alt nivel...

vineri, 25 ianuarie 2013

Bratara - Howlit Portocaliu

Howlit-ul stimuleaza exprimarea emotionala si artistica, ratiunea, spiritul de observatie, discernamantul, rabdarea, diplomatie, memoria, comunicarea, elimina durerea, stresul si furia. Este o piatra a artistilor, confera inspiratie si simt artistic. Recomandat celor care vad lucrurile doar in alb si negru sau care iau totul prea in serios.


 
Piatra recomandata zodiei gemeni.
 
Pret: 10 roni

Bratara - Malachit


Piatra a: succesului in afaceri, a comerciantilor (tine departe partenerii de afaceri cu intentii negative); piatra a transformarilor (ii ajuta pe cei care fug de schimbare sa accepte modificarile necesare in viata lor)
Protejeaza: impotriva pericolului, cazaturilor, deochiului, magiei negre, blestemelor, gandurilor negative, atacurilor psihice; protejeaza activitatile comerciale
Absoarbe negativitatea din jur, de aceea trebuie purificat foarte des, zilnic daca este posibil! Se spune ca se sparge in doua atunci cand anunta un pericol iminent, r
eaduce la lumina sentimente reprimate, ducand la eliberare de aceste poveri psihice.

 
 
 
Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn.
 
Pret: 10 roni.


Bratara - Green Lace Stone


 
 
Pret: 10 roni

joi, 24 ianuarie 2013

Bratara - Jasp

In antichitate a fost una dintre pietrele cele mei raspandite si apreciate, tocmai de aceea poarte si numele de Mata Tuturor Pietrelor. Pentru evrei are o semnificatie deosebita, acestia considerand ca este una dintre pietrele de temelie ale Ierusalimului. Se credea ca trimite energiile negative inapoi la sursa care le-a declansat (a fost astfel folosit intens pentru intoarcerea farmecelor) si protejeaza impotriva muscaturilor de paianjen si de sarpe. In secolul al IV-lea amerindienii credeau ca aceasta piatra poate aduce ploaia. In trecut a fost folosita ca piatra de vindecare impotriva cosmarurilor si a epilepsiei.


 
Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Scorpion, Sagetator (orice varietate), Berbec (jasp rosu), Leu (jasp cu model).

TALISMAN NOROCOS: al Berbecului

Pret: 10 roni

miercuri, 23 ianuarie 2013

Bratara - jad rosu

In stravechea China, jadul era cunoscut sub numele de “yu”, sau “gema / piatra regala”.
Jadul, ca si aurul, este incarcat de energie cosmica si are proprietatea de a proteja, ca un talisman. El este simbolul functiei regale si nimic nu poate face ca cel care-l poarta sa fie parasit de noroc.




 
Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Fecioara, Balanta, Capricorn, Pesti.
TALISMAN NOROCOS:al Leului

Pret: 10 roni

Bratara - Turcoaz si Hematit

Turcoazele, pietre semipretioase, de culoare albastru-verde intens, sunt asociate cu un temperament mai navalnic, cu un caracter puternic, simbolizand puterea soarelui si a focului.
Hematitul, dupa cum arata si numele, piatra aceasta are o actiune benefica in cazul bolilor sângelui, cum ar fi dereglarile menstruale sau emoragiile nazale. Ea ajuta la primenirea sângelui si ne invata, sa fim mai siguri pe noi si mai calmi atunci când dam de greutati.




Piatra recomandata pentru zodiile: Taur, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.
TALISMAN NOROCOS: al Sagetatorului

Pret: 10 roni

Bratara - Howlit

Este o piatra apreciata inca din antichitate de azteci, egipteni si tibetani pentru influenta pe care acest cristal o are asupra emotiilor pe care le echilibreaza, alunga temerile si il ajuta pe cel care poarta un pandativ cu howlit sa isi analizeze planurile cu calm.



 
Piatra recomandata pentruzodia: Gemeni.
 
Pret: 10 roni

Bratara - Magneziu

Este o piatra a artistilor si a progresului. Asigura protectie pentru minte si procesele mentale, protejeaza relatiile si absoarbe energiile negative din jur. Recomandat celor care vad lucrurile doar in alb si negru sau care iau totul prea in serios.



 
 
 Piatra recomandata pentru zodia: Gemeni.
 
Pret: 10 roni

Bratara - Cherry Cuart

Cuartul are forme transparente, ca de pilda cristalul de stânca care stimuleaza calitatile barbatesti, in vreme ce speciile laptoase, opace, poseda puteri femeiesti. Daca nu va puteti impaca cu nedreptatile vietii, alegeti pietrele transparente. Daca aveti nevoie de liniste si intelegere, alegeti-le pe cele opace. Cuartul trandafiriu este blând si ajuta la domolirea emotilor puternice, de exemplu dupa o ruptura survenita intre doua persoane.


 
Piatra recomandata pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Balanta.

Pret: 10 roni

luni, 21 ianuarie 2013